Kurssit, luennot ja konsultointipalvelut

Olemme saaneet lukuisia kyselyitä, pyyntöjä ja toiveita, joihin vastataksemme tarjoamme nyt kurssi-, koulutus- ja konsultointipalveluita myös yritys- ja yksityisasiakkaille. Kursseillamme kohtaavat syvä asiantuntijuus, käytännönläheisyys ja ihmisymmärrys ainutlaatuisen vaikuttavalla tavalla. Kurssien sisällöt perustuvat huolelliseen akateemiseen tutkimustyöhön sekä vuosien valmennuskokemukseen, ja pedagoginen asiantuntijuutemme mm. akateemisesti koulutettuina opettajina toimii kurssiemme erityisenä laadun takeena.

Kurssimme voidaan toteuttaa eri laajuuksissa asiakkaan toiveiden mukaan. Vuorovaikutteisuuden varmistamiseksi toivomme useimpien kurssien ryhmäkooksi enintään 12 henkeä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa ja konsulttityössä noudatamme alan vakiintuneita luottamuksellisia vaitiolokäytäntöjä. Valmennusten hintaan sisältyvät lähitapaamisten lisäksi kaikki tehtävät, analyysit sekä mahdolliset materiaalit.

Ota yhteyttä, sovi tapaaminen ja vakuutu!

wright_joseph_-_a_philosopher_lecturing_with_a_mechanical_planetary_-_1766

Kurssit:

 • Puhe- ja esiintymistaito
 • Työyhteisö, viestintä ja ilmapiiri
 • Verbaalinen itsepuolustus
 • Asiakas- ja potilaskohtaaminen
 • Kouluttaminen, valmentaminen ja kurssisuunnittelu
 • Mentorointi, coaching ja vertaiskonsultointi

Lue lisää: Kurssien kuvaukset

Asiantuntijaluennot:

Kaikkien edellä mainittujen kurssien aiheista ja asiakkaan esittämien toiveiden mukaan tarjoamme myös laajalta alalta asiantuntijaluentoja (pituus 45 min – 3 h). Suosittuja aiheita ovat esimerkiksi:

 • Johtajan ja esimiehen viestintätaidot
 • Tolkkua palavereihin: päätöksenteko yhdessä
 • Pehmeä suostuttelu ja järkipuheen mahdollisuudet
 • Sanat, mielikuvat ja vakuuttaminen
 • Viestintä, ilmapiiri ja työhyvinvointi
 • Ym.

Konsultaatio ja coaching:

Tarjoamme myös henkilökohtaista valmennusta ja pienryhmäkonsultaatiota mm. kaikista edellä mainituista taidoista. Asiakkainamme on ollut mm. yksityishenkilöitä, yrittäjiä, esimiehiä, johtoryhmiä ja asiantuntijatiimejä.

Lausunnot, raportit ja kommentit

Kirjoitamme tilauksesta lausuntoja ja raportteja sekä annamme kommentteja ja haastatteluja asiantuntemuksemme puitteissa.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt:

Severi_lehtikuva_2016_pieni

 

FM, tohtorikoulutettava Severi Hämäri Puhujakoulun vastaava opettaja. Hämäri on koulutukseltaan filosofi ja opettaja. Hän on erikoistunut mm. erilaisten organisaatioden päätöksenteon haasteiden tutkimukseen.

Puh: 050 531 48 44      @: severi . hamari at gmail . com

naama

 

VTM, tohtorikoulutettava Markus Neuvonen Puhujakoulun toinen opettaja. Neuvonen on koulutukseltaan filosofi ja kasvatustieteilijä, ja on tutkimustyössä erikoistunut mm. päätöksenteon, ajattelutaitojen ja viestinnän oppimiseen ja näiden kehittämiseen.

Puh: 050 365 2218        @: mneuvon at gmail . com

 


Sanottua

”Todella antoisa kurssi — ei pelkästään puhumisen taidon kannalta, vaan myös itsetutkiskelun, kehonkielen ja uusien ystävien takia. Mahtavaa! Todella tärkeä taito nykymaailman hälyn keskellä.”
— Fredrik Rahka, toimitusjohtaja, Puhujakoulu 2014–2015
”Severi Hämärin vetämä Puhujakoulu oli matka paitsi puheen myös mielen ja kehon salaisuuksiin. Suosittelen lämpimästi Puhujakoulua ja muita Hämärin kursseja kaikille, jotka haluavat oppia puhumaan, vaikuttamaan, ajattelemaan ja ymmärtämään aiempaa paremmin.”
— Johannes Niemeläinen, taloustoimittaja, Puhujakoulu 2014–2015
”Puhujakoulu ylitti odotukseni. Luonnollisesti Puhujakoulussa oppi sen nimen perusteella odotettavissa olevista asioista: puheen valmistelusta, rakenteesta sekä pitämisestä, liian jännityksen voittamisesta sekä niistä paljon puhutuista esiintymistaidoista. Tämän lisäksi, itselleni vielä tärkeämpänä sisältönä Puhujakoulu opetti analyyttistä ajattelua. Huomasin usein tarkkaan pohtivani mitä lopulta haluan sanoa, millä perustein, kenelle ja miksi?”
— Christer Nuutinen, Puhujakoulu 2015–2016

Linkkejä:

”Rakentava viestintä koulussa ja yhteiskunnassa” (Severi Hämäri ja Markus Neuvonen) artikkeli teoksessa  Rakentavaa vuorovaikutusta – Opas demokraattisen osallisuuden vahvistamiseen, vihapuheen ja väkivaltaisen radikalismin ennaltaehkäisyyn (Toim. Satu Elo, Kristina Kaihari, Paula Mattila ja Leena Nissilä, OPH 2017).

Blogit:

Hämäri lehdistössä:

Hämäri paneelikeskustelussa: Tästä saa puhua! -seminaari 1.1.2016 (n. 30min kohdalta alkaen):

Neuvonen lehdistössä:

Markus Neuvosen kirja Päätä viisaasti (Talentum 2014, 392 s.)

 

 

Mainokset