Puhujakoulun blogista

Puhujakoulu jatkaa toimintaansa Kriittisen korkeakoulun piirissä, uusi ryhmä aloittaa joka syksy.

Tämä sivusto on arkistoitu ja blogin julkaisu on päättynyt. Retoriikkaan liittyviä kirjoituksia julkaisemme jatkossa Kriittisen korkeakoulun Katsaus mediassa.

Puhujakoulun vetäjien, Markus Neuvosen ja Severi Hämärin, muista kursseista voit lukea lisää Kriittisen korkeakoulun sivuilla.

Kurssi-, luento- ja muut tilaukset Kriittisen korkeakoulun kautta.

otsikkokuva_mailchimpiin_2


Arkistoitu sisältö:

Näillä sivulla julkaisemme lyhyitä ja joskus pidempiäkin kirjoituksia retoriikasta, argumentaatiosta, esiintymisestä ja viestinnästä ylipäätään.

Aiemmat tekstit (-2017) ovat noudattaneet melko vapaamielistä ja esseemäistä linjaa sisältöjen ja muodon suhteen. Vaikka pidätämmekin oikeuden ajoittaiseen jaaritteluun, rönsyilyyn ja itsetarkoitukselliseen nokkeluuteen, tekstit tulevat olemaan jatkossa tiiviimpiä ja fokusoidumpia. Tulet löytämään jatkossa:

  • Analyysejä. Pilkomme jotain palasiksi ja korvennamme elävältä, yleisömme suureksi riemuksi ja kauhuksi.
  • Naposteltavaa. Pieniä, käytännönläheisiä ”Näin se käy” -vinkkejä ja hyödyllisiä käsitteitä esimerkkeineen.
  • Pohdintaa. Emme tiedä mitä ajatella, joten teemme sen ääneen ja siten aiheutamme samaa tietämättömyyttä myös lukijoissamme.
  • Tiedotteita. Mainostamme välillä kurssejamme myös täällä.

Bogissa kirjoittavat Puhujakoulun opettajat Severi Hämäri ja Markus Neuvonen, sekä toisinaan myös vierailevat asiantuntijat.

Severi_lehtikuva_2016_pieni_bv

Severi Hämäri

— Severi  Hämäri on Puhujakoulun vastaava opettaja, konsultoiva strategisen ajattelun ja viestinnän asiantuntija sekä tohtorikoulutettava. Hän valmistelee väitöskirjaa filosofian alalta. Hämäri kirjoittaa myös kaksikielistä akateemista blogia Dares in Philosophy and Language, ja on aktiivinen somessa twitter.com/severihamari ja facebook.com/K.Severi.Hamari.

naama

Markus Neuvonen

— Markus Neuvonen on tietokirjailija, tutkija, konsultoiva strategisen ajattelun ja viestinnän asiantuntija, sekä filosofian ja retoriikan opettaja. Hänen esikoisteoksensa Päätä viisaasti ilmestyi syksyllä 2014 Talentumin kustantamana. Neuvonen laiminlyövalmistelee väitöskirjaa filosofian alalta Helsingin Yliopistoon.

Kysymyksiä ja ehdotuksia artikkelien tai vinkkien aiheiksi otetaan myös vastaan. Pyrimme vastaamaan niihin ja muihin tiedusteluihin aina mahdollisimman pian: info.puhujakoulu@gmail.com

Lisää: MIKÄ ON PUHUJAKOULU?Puhujakoulu Kriittisen Korkeakoulun sivuilla sekä Puhujakoulun Facebook-sivut.

Takaisin Puhujakoulun blogiin.

Kommentoi, kerro, osallistu:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s